Naar onze professionals
Ludo

Ludo

.NET Developer & Architect

Profiel

Als .NET Developer & Architect kijkt Ludo naar het hele software ontwikkelproces, dus van requirements tot de oplevering. Hoewel zijn kwaliteiten voornamelijk liggen in software ontwerp en ontwikkeling, probeert hij de gaten in het gehele traject te dichten. Dit varieert van het afstemmen van het versiebeheer op releasebeleid, tot het verifiëren van de requirements tijdens de ontwikkeling met het afdwingen van test first development. Technisch gezien staat Ludo open voor nieuwe technologieën en nieuwe manieren van werken. Dit is een van de redenen waarom hij zich beweegt naar de lead developer of architectrol binnen een softwareafdeling. 

Specialiteiten

 • Azure IoT Edge
 • Angular
 • Docker
 • Python
 • .NET Core

  We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s.

  We doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer alles vanuit eigen kracht moet worden gedaan. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant, de inzichten van een externe specialist geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

  Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat je steeds in een andere omgeving aan andere projecten werkt. Hierdoor bouw je snel veel expertise op en leer je steeds de meest actuele technieken gebruiken.

  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?

  Wil je meer informatie ontvangen over detachering, consultancy, licenties of wil je opleidingsadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op
  Informatie nodig of kunnen we je ergens mee helpen?